Avoimet työpaikat

Kesälukioseuraa hakee kesäksi 2018

1) opettajia ja harjoittelijoita pakolaislasten ja -nuorten oman kielen ja kulttuurin kursseille

Edellytämme, että

Harrastuneisuus (kuten urheilu, musiikki, käsityöt, kuvataide...) on plussaa.
Tällä lomakkeella voit hakea opettajaksi/harjoittelijaksi kesän 2018 kursseille.

2) omakielisiä ohjaajia maahanmuuttajanuorten kesälukioihin

Edellytämme, että

Toivomme, että sinulla on

Harrastuneisuus (kuten urheilu, musiikki, käsityöt, valokuvaus…) on plussaa.

Tällä lomakkeella voit hakea omakieliseksi ohjaajaksi maahanmuuttajanuorten kesälukioihin.

3) suomen kielen opettajia (S2) ja opinto-ohjaajia maahanmuuttajanuorten kesälukioihin

Myös alan opiskelijat voivat hakea näitä paikkoja. Haku tällä lomakkeella.

Tiedustelut:
Kesälukioseura
Mari Hakala
toimisto@kesalukioseura.fi

Lisätietoa järjestöstämme osoitteesta www.kesalukioseura.fi.

Kesälukioseura on aatteellinen, poliittisesti sitoutumaton yhdistys, joka perustettiin vuonna 1965 tarjoamaan vaihtoehtoja perinteiselle kouluopetukselle. Vuosittain yli 20 kesälukiossa opiskellaan sekä teoreettisia aineita että taito- ja taideaineita. Lisäksi seura järjestää äidinkielen ja oman kulttuurin opetusta Suomessa asuvien pakolais-ryhmien lapsille ja nuorille. Seuran toiminta rahoitetaan pääasiassa opetus- ja kulttuuriministeriön avustuksella sekä Veikkauksen tuotoilla.

Kesälukioseuran tavoitteena on edistää nuorten vapaaehtoista opiskelu- ja harrastustoimintaa sekä kehittää opiskelun ja opetuksen sisältöön ja menetelmiin kohdistuvaa kokeilu- ja tutkimustoimintaa. Kesälukiot edistävät nuorten lukioon siirtymistä, lukiovaiheen opiskelua ja valmistautumista ylioppilaskirjoituksiin sekä hakeutumista jatko-opintoihin. Lisäksi kesälukiot tarjoavat kokemuksia kansainvälisyyteen Suomessa ja ulkomailla.

_________________________________________________________